DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

 

Wat is er nou heerlijker dan 's avonds na een drukke dag, in het hart van de magie te blijven, te logeren in een luxeus Disney hotel, en u hebt maar liefts keuze uit 6 Disney hotels, een Disney blokhut voor als u meer ruimte wil,en nog eens 6 hotels in de nabije omgeving van Disneyland én nog een appartementen complex. Aan ú de keuze, wilt u graag in de watten gelegd worden en dicht bij de ingang van Disneyland Park dan kan u kiezen voor het Disneyland Hotel, maar wie voor zo min mogelijk magisch wil genieten is er Disney's Hotel Santa Fé, waar u de auto bijna voor de deur kwijt kan. Er ligt van alles tussen in, kiest u vooral zelf en neem het hotel dat het beste bij u en uw gezin past.
       
Disney's Hotel New Port Bay Club


Dit prestigeuze hotel is het meest luxueuse hotel van Disneyland resort Parijs, en is gelegen aan de ingang van Disneyland Park. Het beschikt ondermeer over twee prachtige restaurants en een spa om helemaal tot rust te komen.


Welkom in de Big Apple. Dit hotel is geïnspireerd door het New York uit de jaren 30'. Disney's Hotel New York is gebouwd in wolkenkrabber-stijl.

Welkom in dit grote Engelse landhuis, het had zo aan zee kunnen staan, maar het staat aan Lake Disney! U voelt u net een zeeman! Het lijkt zo op Cape Cod...
   
     
Disney's Hotel Cheyenne Disney's Hotel Santa Fe

Het lijkt net alsof je je in één van de Amerikaanse Nationale Parken bevindt. De prachtige lodges zijn comfortabel ingericht en liggen tussen de hoge dennenbomen. Disney's Hotel Sequoia Lodge ligt aan Lake Disney.

Welkom in het Wilde Westen, beleef hier je avonturen in de Western stadje. Wilde dieren, stof snuiven,...Als echte cowboy kan je hier je hart ophalen! De kamers liggen verspreid over huizen met legendarische namen zoals 'Billy the Kid'

Hier is het zonovergoten land van de Navajo-indianen. Het zuidwesten van Amerika leeft hier. De kamers zijn opgedeeld in 42 'Pueblos'
 
 
   
     
 

Disney's Davy Crockett Ranch, ligt in een bos op 15 minuten rijden van Disneyland Park. Hier kan je in je eigenblok hut tot rust komen, en dat biedt een hoop voordelen. Zo beschikt u over een eigen keuken, kan u op 2 meter van u voordeur barbeque'en en heeft u geen last van de buren! Ook is er in het hoofdgebouw een prachtig zwembad, het lijkt nét op een hotel met de bedden opmaakservice, en dat alles met de vrijheden van een camping.
 
 
Door Disneyland Resort Paris geselecteerde hotels in de nabije omgeving.
Dit luxueuze hotel werd geïnspireerd door de Franse landhuizen en is geheel in circus-sfeer, alles staat hier in het teken van acrobaten, clowns en nog veel meer!!!
Dit luxueuze hotel ligt niet alleen dichtbij de magie, maar ook bij Golf Disneyland, hier kan u perfect tot rust komen en ook nog een balletje slaan...
Dit vorstelijke kasteel, geeft u de luxe die een vorst toekomt. Het is net Dromenland...
 
     

Dit hotel is het absolute toppunt voor kinderen, er zijn maar liefst twee grote binnen speeltuinen, en één daarvan is een reusachtig piratenschip. Verder is het hele hotel in piraten-thema.

Dit hotel en zijn omgeving zijn gebouwd in Parijse architectuur, net alsof u midden in de lichtstad bent. Maar eigenlijk bent u een stuk dichter bij de magie én het winkelcentrum Val d' Europe!

Welkom op het Franse platteland, u verblijft in een prachtige boerderij, in de omgeving van de Brie-kaas...
 
 
     

Hier komt u echt thuis, na een drukke dag Disneyland is er dan ook niks prettigers. U beschikt over uw eigen appartement, die helemaal naar uw wensen is ingericht. Er passen wel 7 mensen in, en u beschikt over een keuken zodat u, als u dat wilt, zelf kunt koken.

 

Disclaimer