DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Weetje
Disney's Hotel Cheyenne is ontworpen door Robert A.M. Stern.
 

 

Welkom in een stadje uit het Wilde Westen, het stadje bestaat uit 14 houten huizen, met legendarische namen zoals "Billy the Kid", waarin de kamers zich bevinden.

Meer foto's

Kamers
 
In Disney's Hotel Cheyenne overnacht je in een echte cowboy kamer. Met een oude laars als lamp en een hoefijzer op de deur. Natuurlijk zijn deze kamers ingericht met een stapelbed én een twee-persoonsbed.
 
Speciaal voor ú

Als gast van Disney's Hotel Cheyenne kan u zich lekker ontspannen. Zo kan u een rondje gaan joggen op het jogparcours, uw was laten doen in de wasserette én gebruik maken van de koffie- en theefaciliteiten*.

 
 
Restaurants
In Disney's Hotel Cheyenne kan u naast slapen ook eten. De koks van het 'Chuck Wagon Cafe' staan voor u klaar om de lekkerste barbeque specialiteiten voor ú op tafel te zetten. 'S avonds kan u in de 'Red Garter Saloon' genieten van een verfrissend drankje.
 
 
Magische verschil
Het verblijf in een Disney Hotel heeft aantrekkelijke voordelen. Zo kunt u van het ontbijt genieten in Disneyland park, één uur voor officiële opening; u kan dus direct na het ontbijt in een attractie stappen! U heeft toegang tot Hurricanes* de discotheek van Disneyland Resort Parijs. En u kan de Disney figuren ontmoeten op de meet 'n' greet locaties.
 
Voor de kinderen
De kinderen vermaken zich prima in de Nevada Game Arcade en de kinderhoek. Ook is er een stoere buitenspeeltuin 'Apache Fort'. En als u op de juiste dag komt... dan is er ook nog eens entertaiment!
 
Waar?
Disney's Hotel Cheyenne ligt 20 minuten lopen verwijderd van de Disney Parken en op slechts 5 minuten met de gratis pendelbus.
 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer