DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Weetje
Disney's Davy Crockett Ranch heette eerst Camp Davy Crockett, de naam werd in mei 1993 veranderd.

 

Midden in het bos, liggen de blokhutten van deze Ranch. Het lijkt wel op een Westernstadje, met een saloon, een kinderboerderij, noem maar op. Maar met barbecues en ponyritjes gaat na de Disneyland magie, de magie van het bos voor je open

Meer foto's

Blokhutten
 
De blokhutten van Disney's Davy Crockett ranch zijn geschikt voor maximaal zes personen. U heeft de keuze uit een blokhut met één of twee slaapkamers. Er is een twee-persoonsbed, een stapelbed* en en slaapbank. Maar er is meer zoals een BBQ, een TV met internationale ontvangst en een telefoon. Tevens kan u koken in de volledig ingerichte keuken. Handdoeken en opgemaakte bedden zijn standaard. En als u wilt wordt uw blokhut iedere dag schoongemaakt,... gratis!
 
Speciaal voor ú

In Disney's Davy Crockett Ranch zit dan misschien niet naast de Disney Parken, de faciliteiten zijn wel heel erg magisch! Zo is het stoerste zwembad van het gehele Disney resort hier, met waterval waterversnelling  en een relaxed bubbelbad. Voor de sportieve mensen is er een jogparcours, een overdekte tennisbaan, een basketbal veld en nog veel meer!

   
   
Restaurants
 
Het grote voordeel van Disney's Davy Crockett ranch is natuurlijk dat u zelf kan koken, maar u kan natuurlijk ook in de 'Crockett's Tavern' wat gaan eten. 's Avonds kan u van een drankje genieten in de 'Crockett Saloon' waar u kan genieten van Karaoke of countrymuziek.
 
Magische verschil
Het verblijf in Disney's Davy Crockett ranch heeft grote magische voordelen, zo kan u op de ranch op de foto met de Disney figuren én heeft u gratis toegang op de swingendste discotheek van Disneyland resort Parijs; Hurricanes*.
 
Voor de kinderen
De kinderen kunnen zich binnen goed vermaken in de 'Lucky Racoon' waar ze de leukste games spelen. Maar ook buiten hoeven uw kinderen zich niet te vervelen, daar is namelijk een speeltuin genaamd en een minidierenpark.
 
Waar?
Disney's Davy Crockett ranch ligt op 15 minuten rijden van de Disney Parken verwijderd. Én het ligt natuurlijk in een 57 ha groot bos!
 

 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer