DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Bij de ingang van het Disneyland park bevind zich het Disneyland hotel. Het hotel is gebouwd in Victoriaanse stijl, en kan een heus paleis genoemd worden. Aan luxe is hier geen gebrek, welkom in het hart van de magie!

Meer foto's

Kamers
 
Het Disneyland hotel heeft de meest luxueuse kamers van het gehele Disney resort, zo geniet u van de magie in alle luxe. Wat dacht u bijvoorbeeld van kamers van wel king-size bed en minibar?
 
Speciaal voor ú
Maar dat is nog niet alles, u geniet bijvoorbeeld van roomservice, parkeerdienst, een zwembad met stoombad en sauna, Celestia Spa voor massages, en nog veel meer!
   
Restaurants
 
Kom tot rust in Café Fantasia of geniet bij California Grill van de verfijnde keuken, of gaat u toch liever voor een internationaal buffet in het Inverntions restaurant? Tevens zijn er iedere ochtend Disneyfiguren bij het ontbijt!
 
Castle Club
Naast de reguliere kamers en suites is er in het Disneyland Hotel de Castle Club; verder geperfectioneerde kamers met bijvoorbeeld Disneyfiguren op uw kledingkast, voor de optimale luxe verblijft u hier. Tevens hoeft u niet door de gewone ingang Disneyland Park in maar kunt u er direct in!
 
Voor de kinderen
 
Ook voor de kinderen is hier genoeg te beleven, zo kunnen ze spelen in de kinderhoek " Minnie Club" mét een spelleider.Of ze spelen één van de stoere video games.
 
 
Magische verschil
Als u kiest voor het Disneyland Hotel is de magie te merken... Zo zijn er Meet 'n' Greet en fotolocaties met de Disneyfiguren, krijgt u een Hotel Fastpass om sneller door wachtrijen te kunnen, en heeft u gratis toegang tot Hurricanes*, de discotheek van Disneyland.
 
Waar?
Het Disneyland Hotel is centraal gelegen in Disneyland, het ligt zelfs vlak voor de ingang van Disneyland Park en op slecht 3 minuten van Walt Disney Studios!
Plattegrond van het hoofdgebouw

Klik voor een vergroting

 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer