DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Vlakbij het winkelcentrum Val d' Europe staat Hotel l'Elysée Val d'Europe, in de omgeving staan mooie winkels en het is gebouwd in Parijse architectuur, waardoor het net lijkt alsof je écht in Parijs bent.

Meer foto's

Kamers
 
U kamer is prachtig ingericht in de stijl van het hotel. U slaapt op het tweepersoonsbed en de kinderen slapen rustig op de éénpersoonsslaapbank. Uw kamer is voorzien van een airco, een minibar en WIFI. Op aanvraag zijn 2 aan elkaar geschakelde kamers mogelijk voor maximaal 6 personen.
 
 
Speciaal voor ú

Hotel l'Elysée Val d'Europe kent verschillende faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken. Zo kan u rustig op uw kamer blijven, vraag alles gewoon aan de roomservice*! Mocht u kleding gekreukt uit de koffers komen dan laat u ze stomen in de stomerij. Uw bagage kan u in het bagagedepot stallen tot uw kamer gereed is, dus u hoeft uw waardevolle spullen niet in de auto te laten.

 
 
Restaurants
 

Hotel l'Elysée Val d'Europe heeft een eigen restaurant; 'Le Pop Art' 's morgens kunt u hier terecht voor een warm of koud ontbijt en 's avonds kan u genieten van de Franse keuken. Voor een drankje kan u terecht in de bar, en 's zomers op het terras, net als een écht Frans café.

 
Magische verschil
De magische voordelen zijn helaas alleen beschikbaar voor de gasten van de Disney Hotels én Disney's Davy Crockett ranch.
   
Voor de kinderen
 
De kinderen vermaken zich best in de kinderhoek, en spelen maar al te graag stoere videogames, dus klagen hebben ze niet.
 
Waar?
Hotel l'Elysée Val d'Europe ligt vlakbij het winkelcentrum Val d'Europe, en La Vallée Village Outlet Shopping. En slechts enkele minuten rijden naar de Disney Parken.
 
 
 

 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer