DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Klaar voor een echt piratenverblijf? Ooit woonde hier Sir Archibald de Bacle. Dit hotel is volledig op kinderen georiënteerd; een waar avontuur voor de hele familie!

Meer foto's

Kamers
 
Het Thomas Cook's Explorers Hotel heeft kamers geheel in piratenstijl. U heeft de beschikking over een tweepersoonsbed én twee eenpersoonsbedden. Als u meer kinderen heeft dan kan u een aanliggende hut bij-reserveren waar nog eens twee mensen in kunnen slapen. De kamers zijn ook voorzien van koffie- en theezetfaciliteiten.
 
Speciaal voor ú

Het Thomas Cook's Explorers Hotel heeft naast de kamers ook een scala aan faciliteiten die u kan benutten. Zo is er een zwembad met twee glijbanen voor optimaal plezier. Kan u uw kleren laten stomen, en heeft u draadloos toegang tot het internet met wifi! U bent dus van alle gemakken voorzien.

 
 
Restaurants

Als gast van het Thomas Cook's Explorers Hotel heeft u de keuze uit maar liefst 3 restaurants en een bar! U kan dus eten wat u wil.
Het ontbijt- en lunchbuffet wordt geserveerd in 'Plantation'.
De 'The Captain's Library' serveert u de heerlijkste gerechten.
Voor Italiaanse specialiteiten gaat u naar 'Marco's Pizza Parlour', waar tevens ook pizza's afgehaald kunnen worden.

Voor de sportliefhebber is er de 'Smuggler's Tavern' waar drankjes en lichte hapjes worden geserveerd.
En vanuit de 'Traders Café Bar' kan u uw kinderen in de gaten houden in de speeltuin onder genot van een drankje.

 
 
Magische verschil
De magische voordelen zijn helaas alleen beschikbaar voor de gasten van de Disney Hotels én Disney's Davy Crockett ranch.
 
 
Waar?
Het Thomas Cook's Explorers Hotel ligt vlakbij Golf Disneyland en de Disney Parken zijn snel te bereiken met de gratis pendelbus.
   
Voor de kinderen
 
De kinderen hebben in dit hotel niks te klagen, zijn ze niet in het Disney resort, dan zijn ze wel in de speeljungle of het 12 meter hoge piratenschip. De aller kleinsten willen in de draaimolen en iedereen die zich te cool voelt zijn er twee ruimtes om games te spelen!
 
 
 
 
 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer