DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Welkom in de wondere wereld van het circus. Dit hotel is prachtig versierd met afbeeldingen van clowns, acrobaten en jongleurs! Het hotel is geïnspireerd op de Franse landhuizen en het ligt aan een romantisch meer...

Meer foto's

Kamers
 
De kamers in Holiday Inn zijn naast de bedden ingericht met een 'Kids Corner' waar de kinderen naar harte lust kunnen spelen terwijl de ouders zich terugtrekken in het afzonderlijke slaapgedeelte.
 
Speciaal voor ú

Uw verblijf in Holiday Inn betekend veel meer dan alleen een luxe kamer, u heeft ook de beschikking over een zwembad mét bubbelbad. U kan fitnessen, genieten van een heerlijke massage óf shoppen in de Disney Boetiek.

 
 
Restaurants
In restaurant 'L'Etoile' kan u de dag lekker beginnen met een stevig ontbijt alvorens te vertrekken naar de Disney Parken. 'S middags is dit restaurant open voor een lichte lunch en 's avonds kan u genieten van een heerlijk buffet. Én u kan de gehele dag terecht in de bar 'des Artistes' voor een lekker drankje of een snack.
 
 
Magische verschil
De magische voordelen zijn helaas alleen beschikbaar voor de gasten van de Disney Hotels én Disney's Davy Crockett ranch.
 
Voor de kinderen
De kinderen vermaken zich prima met de high-tech videospelletjes*, en de aller kleinsten zitten in de speeltuin, of de draaimolen*!
 
Waar?
Holiday Inn ligt tussen de heuvels en vlakbij een mooi meer. De Disney parken zijn snel bereikbaar met de gratis pendelbus.
 

 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer