DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Het Franse platteland komt hier tot leven, deze vergrootte boerderij straalt de sfeer van de Brie-kaas uit, zo kom je dus vlakbij Parijs in het gebied van de Brie, en zo dichtbij de magie...

Meer foto's

Kamers
 
Uw kamer is geheel in stijl ingericht in plattelands traditie. De kamer is ingericht met een groot 2 persoonsbed en een stapelbed óf twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. Alle kamers hebben een bad, een kluisje en WIFI internet.
 
Speciaal voor ú

Om uw verblijf in het Kyriad Hotel nóg aangenamer te maken beschikt u over tal van faciliteiten. U kan bijvoorbeeld iedere dag genieten van een ontspannende massage*. En alles wat u koopt in Disneyland, kan u bij uw hotel laten bezorgen. Zin in een kopje koffie of thee, geen probleem u beschikt namelijk ook nog eens over koffie- en theefaciliteiten.

 
 
Restaurants
 

's Avonds geniet u van de Franse specialiteiten in 'Le Marché Gourmand', in een decor uit de regio en veel houten balken. Voor uw slaapmutsje kan u terecht in 'L'Abreuvoir' om samen met de andere gasten de dag af te sluiten.

 
Magische verschil
De magische voordelen zijn helaas alleen beschikbaar voor de gasten van de Disney Hotels én Disney's Davy Crockett ranch.
   
Voor de kinderen
 
De kinderen zijn niet weg te slaan uit één van de twee binnenspeeltuinen. En sminken zullen uw kinderen vast geweldig vinden.
 
Waar?
Het kost slechts enkele minuten om in Disneyland te komen met de gratis pendelbus. U verblijft tussen de heuvels en vlakbij een prachtig meer.
 
 
 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer