DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Mickey heet je welkom in dit Engelse landhuis. Met de sfeer van Cape Cod. U beland in een soort elegante haven. Om zo bij weg te varen.

Meer foto's

Kamers
 
De kamers van Disney's Newport Bay Club zijn strak ingericht met wit en blauw. U slaapt in een king-size bed óf u kiest voor twee twee-persoonsbedden. Tevens heeft u de beschikking over een minibar en een kluisje.
 
Speciaal voor ú

In Disney's Newport Bay Club geniet u van vele faciliteiten. Zo heeft u de beschikking over het zwembad, kan u lekker trainen in het fitnesscentrum en is er een sauna. Een handige service van dit hotel is de wasserette, en als u contant geld nodig heeft is e ook een pinautomaat.

 
 
Restaurants
Disney's Newport Bay Club heeft twee restaurants en twee bars, zo kan u verschillende keukens proeven en de verschillende sferen ervaren. Zo is er de Fisherman's Wharf en de zeilersbar Captain's Quarters. Voor het Diner is er de keuze uit een internationaal buffet in Cape Cod of De Yacht Club met visspecialiteiten en gegrilde vleesgerechten. Ook kan u gaan eten in Disney Village, waar het altijd gezellig is.
 
 
Admirals Floor
De bovenste drie verdiepingen zijn gereserveerd voor de Admirals Floor, dit houdt in dat u voor een kleine meer prijs een fantastische kamer hebt met privé-receptie en room-service
 
Magische verschil
Disney's Newport Bay Club bied u nog meer voordelen, zo kunt u van het ontbijt genieten in Disneyland park, één uur voor officiële opening. En u heeft toegang tot Hurricanes* de discotheek van Disneyland Resort Parijs.
 
Voor de kinderen
De kinderen zijn niet weg te slaan uit de kinderhoek en kinderspeelplaats. Mochten de kinderen al wat groter zijn geworden dat zijn er altijd nog de video-spelletjes*
 
Waar?
Disney's Newport Bay Club ligt aan de oevers van Lake Disney. U kan naar de Disney parken lopen binnen 20 minuten. Óf  neemt de gratis pendelbus en bent er in 5 minuten!
Plattegrond van het hoofdgebouw

Klik voor een vergroting

 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer