DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Weetje
Disney's Hotel New York is ontworpen door Michael Graves.

 

Hartelijk welkom in de wolkenkrabbers van New York. Volledig gebouwd in Art-Deco stijl, doet dit hotel denken aan de Big Apple.

Meer foto's

Kamers
 
Disney's Hotel New York heeft hele ruime en comfortabele kamers in Art-deco stijl. Met airco en Tv met zeer verschillende internationale kanalen. U kunt ook hier genieten van roomservice*.
 
Speciaal voor ú

Hotel New York heeft luxe faciliteiten die je niet bij alle andere Disney Hotels terug ziet, zoals een schoenpoets dienst. Tevens is er op elke etage een ijsblokjesmachine. Bent u tijdens uw bezoek niet tevreden met uw kapsel? Geen probleem want er is een kapper in dit Disney Hotel! Maar u kunt ook rustig gaan zwemmen in het zwembad. En 's winters kan u heerlijk schaatsen op de schaatsbaan die voor de ingang van het Hotel ligt. En mocht u meer een 's zomerse gast zijn, dan kan u hier natuurlijk op skaten.

 
 
 
Restaurants
Disney's Hotel New York heeft 2 restaurants en een bar. Zo geniet u van verfijnde specialiteiten in het Manhattan Restaurant, of van een internationaal diner in de stijl van New York in de jaren '30 bij het Parkside Diner Restaurant. U heeft dus alle keus om dichtbij te eten. Maar u kan ook gaan eten in Disney Village, dat is nog geen 3 minuten lopen.
 
Magische verschil
In Disney's Hotel New York is er van alles magisch te beleven. Zo kan je er op de foto met tal van Disneyfiguren. Je kan beschikken over Disney Hotel Fastpass om niet lang te hoeven wachten bij verschillende populaire attracties. En u mag een dansje maken in de Disney discotheek Hurricanes*.
 
 
Voor de kinderen
Ook voor de kinderen is hier genoeg te beleven, zo kunnen ze spelen in de kinderhoek " "Roger Rabbit Corner" Of ze spelen één van de stoere video games. En je hebt natuurlijk Disney TV en Disney verhalen op de radio.
 
Waar?
Hotel New York ligt op 3 minuten van Disney Village en op 10 minuten lopen van de Disney Parken. Tevens rijdt er een gratis pendelbus.
Plattegrond hoofdgebouw

Klik voor een vergroting

 

 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer