DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Wat is er nou heerlijker dan na een drukke dag in Disneyland, thuis te komen zonder ver te reizen, Adagio City Aparthotel maakt het mogelijk. U verblijft in een volledig uitgerust appartement waar maar liefst 7 personen in kunnen verblijven, zo kan je je hele familie meenemen, oma's opa's wie maar wil.

Meer foto's

Kamers
 
Uw appartement heeft 2 of 3 kamers, in iedere slaapkamer staat een tweepersoonsbed. In de woonkamers staan comfortabele slaapbanken. Sommige appartementen hebben een stapelbed. In de keuken zitten alle gemakken die u nodig heeft, van magnetron tot afwasmachine. Alle appartementen hebben een badkamer met bad en toilet.
 
Speciaal voor ú

Adagio City Aparthotel is meer dan een appartementencomplex, zo kan u lekker gaan zwemmen in het verwarmde buitenzwembad, uw kleren wassen in de wasserrette* en is er een overdekte parkeerplaats* voor uw auto.

   
   
Restaurants
 

In het Adagio City Aparthotel heeft u de gelegenheid zelf te koken, ook is er voor het ontbijt is er een ontbijtzaal.

 
Magische verschil
De magische voordelen zijn helaas alleen beschikbaar voor de gasten van de Disney Hotels én Disney's Davy Crockett ranch.
   
Voor de kinderen
 
De kinderen kunnen zich uitleven in het zwembad en voor de allerkleinsten is er een kinderstoel en een kinderbedje op aanvraag beschikbaar.
 
Waar?
Adagio City Aparthotel ligt vlakbij het winkelcentrum Val d'Europe, en La Vallée Village Outlet Shopping. En slechts enkele minuten rijden naar de Disney Parken.
 
   
   
   
   
   
 
 
 
 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer