DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Weetje
Hotel Santa Fe is ontworpen door architect Antoine Predock.

 

Welkom in het Amerikaanse zuidwesten, een hotel met Indiaanse Spaanse en Mexicaanse invloeden. De kamers zijn verdeeld over 42 "pueblos".

Meer foto's

Kamers
 
De kamers in Disney's Hotel Santa Fe worden gekenmerkt door het Najavo-thema, in de decoraties en het behang. Maar u verblijft niet in een wigwam maar in een standaard uitgerust Hotel met twee-persoons bedden een badkamer en een ventilator; allerlei zaken waar de Indianen het zonder mee moeten stellen!
 
Speciaal voor ú

Wanneer u verblijft in Disney's Hotel Santa Fe heeft u de beschikking over tal van faciliteiten. U kan de was laten wassen én stomen. U kan uw bagage achterlaten op het bagagedepot; om later naar uw kamer te gaan. Én u kan genieten van een kopje koffie of thee door de koffie- en theefaciliteiten*.

 
 
Restaurants
Disney's Hotel Santa Fe heeft naast de vele kamers ook nog een restaurant, genaamd 'La Cantina', het is een zelfbedienings-restaurant met Europese en Tex Mex specialiteiten. Maar voor alleen een drankje kan u ook kiezen voor de 'Rio Grande' bar.
 
 
Magische verschil
Het verblijf in een Disney Hotel heeft aantrekkelijke voordelen. Zo kunt u van het ontbijt genieten in Disneyland park, één uur voor officiële opening; u kan dus direct na het ontbijt in een attractie stappen! Tevens heeft u  gratis toegang tot Hurricanes* dé discotheek van Disneyland Resort Parijs. En u kan de Disney figuren ontmoeten op de meet 'n' greet locaties.
 
Voor de kinderen
De kinderen kunnen zich binnen goed vermaken in de 'Pow Wow Game Arcade'. Maar ook buiten hoeven uw kinderen zich niet te vervelen, daar is namelijk een speeltuin genaamd 'Totem Circle'
 
Waar?
Disney's Hotel Santa Fe ligt 20 minuten lopen verwijderd van de Disney Parken en op slechts 5 minuten met de gratis pendelbus, u bent er zó.
 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer