DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Weetje
Disney's Sequoia Lodge is het enige hotel dat niet samen met de andere hotels opende op 12 april 1992, maar pas op 27 Mei 1992.

 

Knabbel en Babbel heten u welkom in één van de Noord-Amerikaanse Nationale Parken. U verblijft tussen de hoge bomen, met uitzicht op Lake Disney. Er is een hoofdgebouw en er zijn zes lodges. Om één te worden met de natuur.

Meer foto's

Kamers
 
Disney's Sequoia Lodge brengt u de gezelligste kamers van heel Disneyland resort Parijs. Alle kamers hebben een televisie met internationale ontvangst en een airco.
 
Speciaal voor ú

 Als gast van Disney's Sequoia Lodge heeft u de beschikking over een aantal faciliteiten; zo er er een zwembad, een sauna en u kunt lekker relaxen in het bubbelbad. En tevens is er ook een heuze boetiek; de Northwest Passage.

 
 
Restaurants
In Disney's Sequoia Lodge kan u genieten van een buffet met lamsbouten en andere heerlijkheden in de Hunter's Grill. Voor de eenvoudige(re) maaltijd gaat u naar de Beaver Greek Tavern, waar u kunt genieten van diverse internationale specialtiteiten. En 's avonds kan je bijkomen in de Redwood bar and Lounge, waar comfortabele leunstoelen klaar staan naast de knetterende openhaard.
Natuurlijk is Disney Village, ook dichtbij, dus als de restaurants niet naar uw zin zijn, dan gaat u gewoon daar wat eten.
 
 
Montana Kamers
In het hoofdgebouw zijn de montana-kamers gelegen, daar kan u, voor een kleine meerprijs genieten van meer luxe, zoals een minibar. Om het outdoor-gevoel helemaal compleet te maken neemt u een kamer aan Lake Disney-zijde.
 
Magische verschil
Disney's Sequoia Lodge bied u nog meer voordelen, zo kunt u van het ontbijt genieten in Disneyland park, één uur voor officiële opening. En u heeft toegang tot Hurricanes* de discotheek van Disneyland Resort Parijs. En u kan de Disney figuren ontmoeten op de meet 'n' greet locaties.
 
Voor de kinderen
Wat een genot voor de kinderen, er is een speelhoek én speelplaats. Ook kunnen ze genieten van het 'Kleine Rangers' menu.
 
Waar?
Disney's Sequoia Lodge ligt aan de oevers van Lake Disney. U kan naar de Disney parken lopen binnen 20 minuten. Óf u neemt de gratis pendelbus en bent er in 5 minuten!

Plattegrond van het hoofdgebouw

 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer