DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Dit hotel is werkelijk een droom kasteel, kom binnen en begin meteen met dromen, het is zo mooi, doornroosje had er kunnen wonen.

Meer foto's

Kamers
 
Het Vienna International Dream Castle Hotel bied uw vorstelijke kamers ingericht met een kingsize bed én 2 stapelbedden óf twee heerlijke 2-persoonsbedden. Natuurlijk zijn er ook kamers aan de tuinzijde.
 
Speciaal voor ú

Een vorstelijk verblijf is meer dan alleen een luxe kamer, het Vienna International Dream Castle Hotel heeft u dan ook veel meer te bieden. Er is bijvoorbeeld een zwembad* mét bubbelbad*, sauna* stoombad* en zelfs een beauty en wellness center*. En de roomservice *maakt alles voor u compleet.

 
 
Restaurants
Het restaurant 'Musketeers' serveert u Europese en internationale gerechten. Maar er is ook de bar 'Excalibur' die uw slaapmutje verzorgt. Hier kan u ook terecht voor lichte gerechten. Deze bar kijkt uit op de hoteltuin.
 
 
Magische verschil
De magische voordelen zijn helaas alleen beschikbaar voor de gasten van de Disney Hotels én Disney's Davy Crockett ranch.
 
Voor de kinderen
De kinderen vermaken zich prima met de high-tech videospelletjes*, de kleinere kinderen vermaken zich in de kinderhoek of buiten in de speeltuin!
 
Waar?
Het Vienna International Dream Castle Hotel ligt tussen de heuvels en vlakbij een meer. De Disney parken zijn super snel bereikbaar met de gratis pendelbus.
 

 

* Onderhevig aan beperkingen

Disclaimer