DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

 

 

     
 

Disneyland resort Parijs is dé plek om te ontspannen, voor iedereen. De één vindt golfen op Golf Disneyland ontspannend, de ander een denderende rit in een achtbaan.

Het resort bestaat uit 2 parken, Disneyland park en het Walt Disney Studios Park. De laatste is geheel in filmstijl en u beland van de ene film in de andere. Disneyland park is het meest verrassende park, het gaat van oosterse bazaren naar de toekomst en laat u de prachtigste dromen beleven.

Voor het uitgaansleven is er Disney Village, naast restaurants zijn hier bioscopen, concerten, boetieks én Hurricanes, de Discotheek van Disneyland resort Parijs.

Restaurants zijn in het resort genoeg, u heeft de keuze van een snelle hap tot een uitgebreid buffet.

Voor de nacht zoekt u een kamer in één van de vele hotels, ieder met zijn eigen niveau van luxe en service. Hier geniet u na een drukke dag in Disneyland van een goede nachtrust. Maar de hotels hebben allen nog andere faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken, zo beschikken de meesten over een zwembad.

Ontdek het resort en klik op het gebied van uw keuze;

 

 

 
Service

Voor al uw vragen, problemen en andere praktische zaken tijdens uw bezoek kunt u zich wenden tot Studio Services, dit bevindt zich aan het begin van het Walt Disney Studios Park in Front Lot.
Tevens kan u hier ook geld wisselen.

Natuurlijk kan u uw vragen ook kwijt aan de receptie van uw hotel.

Gesloten attracties
Onderhoud is altijd nodig, voor uw plezier en veiligheid. Klik hier voor de lijst met gesloten attracties.
 
 
   
     

 

Disclaimer