DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

 

 

 

     
Openingstijden

Disneyland Park is de ultieme plaats om de magie te laten beginnen, want echt voor het hele gezin valt er iets te beleven. U start uw reis langs magische plekjes in Mainstreet USA, een gezellige oud-Amerikaanse straat met winkeltjes en restaurantjes. Daarna maakt u kennis met de andere verrassende kanten van Disneyland Park, probeer niet alles te zien, dát lukt toch niet!

 

Disneyland Park is iedere dag minstens van 10 tot 19 open! Klik hier voor de openingstijden.
City Hall
Voor al uw vragen, problemen en andere praktische zaken tijdens uw bezoek kunt u zich wenden tot de City Hall, deze bevindt zich aan het begin van het Park in Main Street USA.
Gesloten attracties
Onderhoud is altijd nodig, voor uw plezier en veiligheid. Klik hier voor de lijst met gesloten attracties.
 
Voor de kleintjes
 
 

Aan ieder kind wordt gedacht in Disneyland Park, zo zijn er talloze attracties, vanaf de kleinste kinderen.

Stap bijvoorbeeld in je piratenschip, bij Peter Pan's Flight, en vlieg mee met Peter Pan naar Nooitgedachtland. Vlieg over Londen, maar bots niet tegen de Big Ben! En kijk uit voor Kapitein Haak...

Maak een ritje met de vrolijke circus trein, over hobbelige wegen. In Casey Jr. - le Petit Train du Cirque

En ooit gedacht dat je nog in thee kopje zou zitten, het kan in Mad Hatter's Tea Cups

En vergeet vooral de spectaculaire parades en shows niet!

 
Familieplezier

Gezellig met de hele familie door Disneyland, waarom niet? Want attracties als Pirates of the Caribbean, waar piraten boven uw hoofd vliegen en boordevol natte afdalingen, vindt iedereen toch leuk? Of wees getuige van de uitreiking van de Uitvinder van het Jaar! in Honey I Shrunk the Audience.

En wie is de beste schieter, test het uit in Buzz Light Year Laserblast, en redt het speelgoed van de kwaadaardige Zurg!

 
Écht cool!

Aan degene die wat meer actie willen is ook gedacht. Stap in Space Mountain: Misson 2 en ontdek het universum in deze duizelingwekkende tocht met de columbiad. Deze wereld beroemde achtbaan moet je natuurlijk hebben mee gemaakt!

Of spring in het mijnkarretjes voor een rit naar het diepste van de mijn. In Big Thunder Mountain maak je het mee, mijnwerkers zijn hier allang niet meer, die kijken wel uit, want stoppen, ho maar!

   
 
   
     

 

Disclaimer