DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Golf Disneyland

 

Op slechts een paar kilometer afstand van Disneyland Resort Paris ligt een aantrekkelijke golfbaan. Met vijvers, bomen een perfecte grasmat, watervallen en veel meer dingen om het een ultieme sfeer te geven. Van amateur tot prof, het blijft een uitdaging. En ze zijn het gehele jaar geopend!

 

De Golfbaan in het kort

Aantal banen

3

Totaal aantal Holes

27

Par? 5
extra's putting green, driving range
   
 

Banen

 

De architect, Ronald Fream, heeft lange par-5-banen dubbele fairways gegeven, voor een extra uitdaging. Denk trouwens niet dat het 1 baan is, er zijn er wel 3, van ieder 9 Holes. Zo kan je dus gemakkelijk een 18 of zelfs 27 holes baan lopen. Maar er zijn ook voldoende oefenfaciliteiten, zoals een driving range en een putting green.

   
 

Clubgebouw

 

Het clubgebouw is smaakvol gebouwd en heeft een doorzichtig dak. Er zijn; een restaurant/bar, tv salon, kleedkamers en Goofy's Pro Shop.

Restaurant
Het restaurant heeft een prachtig uitzicht over de baan, zo kan je anderen volgen, hoe zij het doen. Maar met gegrild vlees en enorme salades, is het er nog goed toeven ook! Maar ze hebben natuurlijk ook met een simpele cheeseburger.

Goofy's Pro Shop
Mij is het nog steeds een raadsel hoe Goofy steeds aan die baantjes komt in Disneyland, hij is namelijk nog al klunzig, maar goed... Hier kan je alles kopen en huren om een dagje te golfen, clubs, trolly's en natuurlijk golfschoenen.

 

Wedstrijden

 

Regelmatig worden er wedstrijden gehouden op Golf Disneyland, als je nog ongeklasseerd bent kun je je krachten vergelijken met die van proffesionele spelers en zo proberen in het klassement te komen. Je hebt dan wel een Een licentie van de Fédération Française de Golf (Franse bond van golfspelers),

 

Openingstijden

 

van 1 November t/m 30 Maart : van 8.45 uur t/m 18.00 uur
van 1 April t/m 31 Oktober : van 8.15 uur t/m 21.00 uur
Onder voorbehoud