DLRP Magical Dreams

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Werkplaats

 

Welkom in de werkplaats vanuit hier houden we jullie op de hoogte van updates en gepland werk op de website. Je kan mij bereiken via e-mail.


Datum omschrijving
16-02-08
Vandaag heb ik een aantal kleine aanpassingen gedaan, nu kun je onderaan elke pagina, de gehele site doorzoeken, en heb ik de Pagina's van Mickey's Magical Party aangepast.
24-01-09 Vanaf vandaag is de site totaal vernieuwd, Joomla is nu als uitgangspunt gebruikt.
25-09-08 Er is weer héél veel werk verzet vandaag, de pagina van Halloween en kerst is geüpdate tot de pagina van deze kerst en halloween. Nieuwe foto's van de dag. En de verjaardag's pagina bestaat nu uit een door klik pagina naar dan wel de 15e verjaardag van Disneyland resort Parijs dan wel naar de 80ste verjaardag van Mickey Mouse. En van kerst en Halloween is melding gemaakt op de home pagina. Kortom een hoop nieuwe dingen om weer te ontdekken!
9-09-2008 De vakantie is weer achter de rug dus gaan we weer vrolijk verder met DLRP Magical Dreams. In de afgelopen dagen hebben bijna alle restaurants in het resort een afbeeling gekregen. Ook heb ik een aantal weetjes toegevoegd, dit worden er steeds meer, maar de eerste weetjes staan tussen de hotels en de restaurants. Ook ben ik met de foto van de dag begonnen, alle suggesties kunnen gemaild worden!
27-06-08 Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is de interface van DLRP MAGICAL DREAMS flink verbeterd. Ik ben er helemaal tevreden mee. Alle opmerkingen over deze nieuwe look graag naar mij mailen!
8-03-08 De hotels index pagina is verbeterd, met meet kleur en is veel overzichterlijker. Er heeft zich nog niemand gemeld om mij te helpen, geïnterresseerd? Mail mij!
20-03-08

Hoewel er tussen vandaag en 7-02 updates zijn geweest, vergat ik telkens hier de werkplaats te updates. Een kort overzicht:

Ik ben opzoek naar hulp voor deze site ( zie home)
De resort, disneyland en Waltdisney pagina's zijn een stuk verbeterd. De fan-links hebben nu ook een screenshot.
Disney's Sequoia Lodge, Disney's New Port Bay Club, Disney's Hotel New York en het Disneyland hotel hebben een plattegrond gekregen. Updates blijven natuurlijk gewoon komen!

7-02-08 De 'voor u vertrekt gids' is online
4-02-08 De openingstijden van April staan op de website.
31-01-08 De restaurants in het resort zijn online samen met die uit de Village. Gisteren was het natuurlijk de onze verjaardag, we zijn 1 jaar geworden.
28-01-08 De openingstijden zijn geüpdate tot en met maart, de Extra Magic Hours zijn ook geüpdate, de resortpagina verwijst naar de nieuwe hotelpagina's en de voorkant is wat fleuriger geworden met plaatjes. En de gesloten attracties zijn bijgewerkt tot en met juni 2008.
21-01-08 Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Davy Crockett ranch zijn nu ook vernieuwd, de 6 geselecteerde hotels volgen nog!
18-11-07 Nu zijn ook Disney's Sequoia lodge en Disney's Hotel Cheyenne aangepast.
15-11-07 De Disneyland Hotel pagina is aangepast, de huidige pagina's zijn detail pagina's geworden en op de gewone pagina is er meer met woorden gedaan. Dit zelfde geldt voor New York en Newport Bay Club, de rest komt in de toekomst.
13-11-07 De agenda van gesloten attracties is verschenen op DLRP MAGICAL DREAMS. Tevens zijn de dode links verwijderd.
11-11-07 De openingstijden zijn geüpdate tot en met januari. De resort-, Disneyland- en Walt Disney Studios pagina's zijn bijgwerkt.
20-10-07 Het is alweer bijna kerst, althans de welkomstpagina is daarop aangepast en de seizoenshandleiding ook! Ook de Halloween pagina is opgefrist, het is immers al zo ver!
18-10-07 Het Disneytotaal is aan de links toegevoegd, en wegens gebrek aan belangstelling is het forum weg.
3-10-07 In het weekend van 22 en 23 september ben ik naar Disneyland geweest dus eindelijk weer veel foto's! Ik heb er al wat neer gezet maar ik heb de komende tijd niet veel tijd dus verwacht er voorlopig maar niet te veel van! Oh ja de toonstudio pagina doet het eindelijk, ik had het niet opgemerkt, maar het was een klein foutje dus de rest was wel klaar.
13-09-07 De openingstijden zijn geüpdate.
12-09-07 De CD van 15 Magical Years, de eerste van de dubbel CD is klaar. Verder is gisteren de into een beetje veranderd. Zie Muziek
6-09-07 De CD van 15 Magical Years, is in tekst klaar, en het muziek logo is in bijna iedere muziekpagina verschenen. Ook het toplogo is vernieuwd.
5-09-07

Terug van vakantie, eerder had ik nog geen tijd, maar we gaan er weer voor! Frontierland en Musique pagina is klaar, en een logo is verschenen bovenaan de de muziek pagina's.

12-07-07 Les Parades en musique staat er stussen, en ook hoe je moet bestellen.
10-07-07 De muziek pagina's zijn in onderhoud, de singles zijn weer geüpdate en binnenkort waarschijnlijk ook de verzamelalbums. Verder is aan route ook een werkende vliegtuig functie toegevoegd. Seizoenen zijn af.
3-07-07

De openingstijden tot en met oktober zijn af! De route is uitgebreid met de trein, en de link naar dlrpwiki verwijst nu naar de Nederlandse versie

1-07-07 Disneyland park en Walt Disney Studios hebben hun restaurant guide, en de openingstijden van Disneyland park zijn aangepast tot en met september, Walt Disney Studios volgen binnenkort!
26-06-07 Er zijn al 3 gebieden in het gehele resort af met reataurants, niet veel maar het worden er al meer.
20-06-07 Vandaag de pagina over Val d'Europe gemaakt en ik heb een ebgingemaakt met de restaurant guide.
2-05-07 Sorry voor de lange update pauze, maar het was druk de laatste tijd. Alle hotelpagina's zijn nu in het nieuwe template. Ook is de start pagina wat veranderd, en zijn er een paar foto's omtrent de Toon Studio's toegevoegd.
24-04-07 Disneyland Golf is aan het resort toegevoegd!
22-04-07 De Disney Characters' Express pagina is af. Op de Disneyland en Waltdisney Studios pagina's zijn de plattegronden geconvert naar Flash. En de Village pagina is verbeterd.
15-04-07 De verjaardags pagina's zijn verder gevorderd, maar vanwege haast kon ik deze pagina, eerst maar nietr aanpassen, excusses!
06-04-07 De pagina van Disney's Once Upon a Dream Parade is er! De andere verjaardags pagina's komen binnenkort.
01-04-07 Vandaag begonnen de feesten omtrend de verjaardag van Disneyland Resort Paris. MyTravel's Explorer hotel staat tussen de hotels, ze staan er dus allemaal, maar omdat ik met de lay-out van de hotel pagina's niet tevreden was heb ik een vernieuwde gemaakt, deze is nu nog alleen te zien bij Vienna en Holiday Inn, maar moet overal komen.
19-03-07 Disney Paradise en Disney Fans staan ook tussen de links, de bedoeling is dat er binnen kort nog meer nieuwe links komen. Later zullen dan ook bij de Fan sites er plaatjes en een beschrijving bij komen.
18-03-07 Holiday Inn staat ook tussen de hotels, nog 1 te gaan!
15-03-07 Vienna International Dream Castle Hote heeft ook een plekje tussen de hotels gekregen. l
13-03-07 Pierre&Vacances City Aparthotel Val d'Europe en Radisson SAS Hotel hebben ook een plekje tussen de hotels gekregen
11-01-07 De openingstijden van Disneyland park zijn geüpdate tot en met mei 2007
8-03-07 De resort pagina verwijst nu ook naar de hotels in het resort. En de Village pagina is gekomen.
10-02-07 De Historie pagina is bijgewerkt ook de extra magic is toegevoegd op de verjaardags pagina
1-02-07 De verjaardags pagina gaat de lucht in!
30-01-07 Vandaag gaat de website de lucht in!
     

Disclaimer